Міжкімнатні двері Вудок

Дата публікації: 29.07.2021
Рубрика: Новина

 

Інтернет-магазин "дверний бум «пропонує купити міжкімнатні двері»Вудок". Це українська компанія, яка розвиває своє виробництво на вітчизняному ринку вже протягом двох десятків років. Основний напрямок діяльності фабрики-створення шпонованих дверей відмінної якості.

Відповідальний підхід до кожного етапу виробництва, використання надійних матеріалів, застосування сучасних технологій обробки сировини – все це дозволяє компанії «Вудок» пропонувати споживачам стоїть продукт. Міжкімнатні двері цієї фірми своїми експлуатаційними характеристиками і стильним зовнішнім виглядом складають гідну конкуренцію провідним європейським компаніям.

Властивості виробів

Межкомнатные двери Вудок

​Міжкімнатні двері від виробника "Вудок" виготовляють зі зрощеного масиву хвойних дерев і полотен МДФ, покривають натуральним шпоном. Це каркасний тип конструкції, який відрізняється надійністю і стійкістю до деформації. Однією з головних особливостей виробництва міжкімнатних дверей є заповнення внутрішньої частини полотна стільниковим наповнювачем. Це дозволяє виробу залишатися легким і міцним. Також таке рішення-правильний підхід виробника, що дозволяє знизити собівартість дверної конструкції. Тому ціна на міжкімнатні двері "Вудок" нижче, ніж на вироби з масиву. Такий метод виробництва дозволяє зробити продукцію компанії більш доступною для покупців із середнім достатком.

Зовнішній шар шпону для максимального захисту покривається поліуретановим лаком. Все це дозволяє виробнику гарантувати такі експлуатаційні характеристики дверей, як:

  • зносостійкість;
  • висока звукоізоляція;
  • стійкість до пошкоджень;
  • простота монтажу та догляду;
  • відмінна теплоізоляція.

Ці властивості говорять про довговічність використання полотен в побутових умовах.

Стильний дизайн

Для обшивки міжкімнатних дверей» Вудок " використовують різні цінні породи деревини. Це дозволяє створювати широкий асортиментний ряд кольору і декору. Венге, дуб, сандал, макоре – серед розмаїття кольорів ви обов'язково знайдете варіант, який ідеально підкреслить особливості інтер'єру.

Двері можуть бути виконані в класичному або сучасному стилі. У каталозі представлені як суцільні полотна з вирізаними візерунками, так і варіанти зі скляними вставками.

Для декоративного оформлення полотна творці використовують сучасні передові технології. Наприклад, для виготовлення деяких моделей використовували фьюзинг (техніку спікання) і метод хімічного травлення скла за допомогою плавикової кислоти. Такий цікавий підхід до виробництва дозволяє створювати оригінальні вироби, які стануть стильним і модною прикрасою сучасного житла.

Щоб купити міжкімнатні двері "Вудок", необхідно вказати точні розміри полотна, вибрати добір, лиштви і коробку. Залежно від комплектації може змінюватися первісна ціна на виріб. Вся ця інформація вказана на сторінці товару, але якщо у вас залишилися питання – звертайтеся до наших менеджерів за вказаними номерами телефонів.