Як вибрати вхідні металеві двері

Дата публікації: 29.04.2021
Рубрика: Новина

 

Как выбрать входную металлическую дверьВхідні двері виконує безліч важливих функцій і в ідеалі прослужить вам не один десяток років, тому питання вибору дверей вимагає відповідальності та уваги до деталей. Як правильно вибрати металеві вхідні двері, щоб захистити своє житло не тільки від грабіжників, але і від сторонніх звуків і запахів?

Одна з найважливіших характеристик металевих дверей-товщина листа. Металевий лист менше 1,4 мм в товщину ненадійний, але товщина більше 3 мм незначно збільшує міцність, при цьому створюючи масу незручностей – двері стає занадто важкою, її важко відкривати дітям і літнім людям, та й прослужить вона менше. Збільшувати жорсткість полотна краще не за рахунок товщини листа, а за рахунок ребер жорсткості, які повинні мати вертикальне і горизонтальне напрямок. Якщо в конструкції дверного блоку використовуються ребра жорсткості одностороннього напрямку, то для збільшення жорсткості двері повинні мати внутрішній лист. Важкі двері (вагою більше 70 кг) повинні кріпитися більш ніж на дві петлі, інакше термін експлуатації зменшується, і користуватися ними незручно.

Як вибрати вхідні металеві двері

  • Захисний елемент. Якщо на двері є лиштви, протизнімні штирі і притвори, а петлі приховані в порожнинах дверей, то це дає додаткову перевагу для захисту від злому.
  • Замок. Зверніть увагу на тип замикаючої системи і кріплення замка. Віддавайте перевагу з замками фронтального і торцевого кріплення, так як кріплення тільки за торець дуже ненадійно. Якщо корпус замка, прикритий бронепластиною або підсилювальним листом, то двері більш стійка до злому.
  • Ізолюючі властивості. Щоб звуки з вашої квартири не були чутні сусідам, а ви не здригалися від кожного шереху в під'їзді, біля дверей повинні хороші ізолюючі властивості. Крім того, двері з хорошою ізоляцією дозволяє заощадити на опаленні, так як захищає від холоду і вітру. Тепло - і звукоізоляційний ефект досягається за рахунок гумових ущільнювачів по периметру, і наповнювача пустот в конструкції. В якості наповнювача використовують різноманітні матеріали-пінополістерол, гофрокартон, мінеральна вата.

Яка вхідні металеві двері краща за параметрами взломоустойчивости, надійності конструкції і простоти в експлуатації? Досить надійна, але при цьому легка і зручна, з замками сувальдної і циліндрової системи гумовим контуром і мінеральною ватою в якості наповнювача.

Важливо, щоб двері ідеально підходила під ваш дверний отвір – це має значення при установці і гарантує взломоустойчивость і ізоляційні властивості конструкції. Неправильний монтаж і типорозмірні двері, не виготовлена або підібрана індивідуально, можуть звести нанівець всі позитивні властивості виробу.

У салоні-магазині дверей не соромтеся звертатися до консультанта-він розповість вам, які найкращі двері вхідні металеві, допоможе підібрати в залежності від специфіки використання і виконає попередній розрахунок.