15 переваг міжкімнатних дверей ТМ "FADO" (м. Дніпро)

Дата публікації: 29.04.2021
Рубрика: Новина

15 причин зробити вибір на двері "не як у всіх".

1.) Покриття: це нешліфований дубовий шпон, показана багата фактура дуба, він тонується в будь-який колір і зверху покритий поліуретановим лаком 3 шари або нове покриття масло - це Паркетна просочення, тобто обробляють паркет, відповідно по таких дверях можна ходити)))

2.) На полотні є чверть-підвищена звукоізоляція.

3.) За рахунок чверті встановлюються петлі 3д італійські – це дозволяє регулювати двері в трьох площинах: вгору, низ, вправо/вліво.

4.) Вся фурнітура врізається на виробництві – більш точно виходить, ніж у монтажника, немає шуму і пилу у вас вдома. Зазвичай монтаж таких дверей займає від 20 до 40 хвилин, монтажник в рукавичках акуратно все зробить.

5.) Нешліфований шпон дуба – міцніше всіх інших видів шпону, дає неповторність фактури.

6.) Двері з натуральним шпоном дуба не змінюють свій колір на прямих сонячних променях і від світла ламп-що часто відбувається зі світлими шпонами fine-line.

7.) Гарантія від виробника 5 років на двері.

8.) Гарантія на монтаж 5 років-не дає ніхто.

9.) Величезна кількість моделей і відтінків.

10.) Нестандартне виготовлення дверей безкоштовно, тобто як би не напортачили з отворами будівельники (відведи господь) ці двері стануть в будь-який отвір без доплати, Інші всі виробники беруть від 10 до 30% за нестандарт.

11.) Термін виготовлення дверей 14 днів-фабрика поруч знаходиться, на логістику йде менше часу і велика кількість заготовок знаходиться на складі.

12.) Лиштви кріпляться без цвяхів-г-подібний лиштва, в коробці паз, це для чого – якщо ви вирішите через 5-7 років поміняти шпалери або перефарбувати стіни – легко знімається лиштва, фарбуєте/клеїте, ставиться лиштва на місце. Крім цього, за рахунок лиштви з крилом, можна виправити не рівень по стіні – лиштва в нерівному місці можна висунути по стіні і не буде щілини між ним і стіною.

13.) Встановлений італійський замок з пластиковим язичком-дозволяє закриватися тихо двері.

14.) Ну і найцікавіше-це ціна: двері, які нічим не поступається дверям з масиву можна придбати по акції за 2500 грн., за полотно в Дубовому шпоні!!!!

15.) За рахунок чверті на полотні – немає зазору між полотном і коробкою(підвести показати що це означає). Полотно в один рівень з лиштвами.

Вибір міжкімнатних дверей за посиланням Fado записатися на безкоштовний замір і отримати додатковий бонус: т. 0675591414